Magazine


Het Over Dieren magazine is een nederlandstalig fullcolour magazine voor huisdierbezitters! Het verschijnt 4x per jaar en is verkrijgbaar bij 700 dierenartspraktijken in Nederland en Vlaanderen.

Naast populaire onderwerpen als gedrag en opvoeding, voeding en verzorging is er ook veel aandacht voor allerlei gezondheids issues die voorkomen bij huisdieren. Veel teruggelezen onderwerpen zijn bijvoorbeeld de "ziekte van lyme" en suikerziekte. Verder houden we u op de hoogte van belangrijke dierennieuws feiten en laten we u kennis maken met bijzondere dieren onder onze lezers. Ook heeft iedere uitgave een full page poster om op te hangen, zijn er prijsvragen en is er een puzzelpagina! Voor ieder wat wils. 

Waar te verkrijgen?:
Gratis ---> Het Over Dieren magazine is verkrijgbaar bij 700 dierenartspraktijken in Nederland en Vlaanderen. 

Abonnement ---> Ook kunt u zich persoonlijk abonneren op het magazine. U krijgt het dan 4x per jaar thuisgestuurd en kost € 7,95 per jaar.

Aan/afmelden abonnement ---> U kunt zich alleen schriftelijk aan en afmelden voor het magazine door een e-mail met uw gegevens te sturen naar verkoop@overdieren.nl

Digitaal ---> Het tijdschrift is als pdf te downloaden en op uw computer bekijken door op de onderstaande link te drukken.

Klik hier om het nieuwe magazine nummer 113 te downloaden!

Veel lees plezier! 
Vriendelijke groet,

Welzo Media Productions B.V.
Over Dieren